Пожалуйста, очень нужна помощь. Завтра надо сдать перевод. Ребят, умоляю, помогите.Specialties of Russian Cuisine. According to Russian tradition, a meal begins with the appetizers, for example a variety of salted, fermented and pickled cucumbers, cab bage and mushrooms, also soaked apples and cowberry to be followed by cold dishes. Also popular are soaked cranberry and marinated garlic. The routine feature of any Russian feast is the Olivier salad. It con sists of potatoes, green peas and cold veal or chicken and dressed with mayonnaise.More than a century ago a Frenchman by the name of Olivier kept the Hermitage Restaurant in Moscow. He was the author of this salad.Vinaigrette, another Russian-style salad, is based on boiled beetroot diced. To this are added boiled carrots and potatoes, salted cucumbers, finely chopped onions and sauerkraut. The salad is dressed with mayon naise or sunflower oil.Jellied Dishes. Jellied dishes are very popular in Russia. Boiled fish, meat or poultry is covered with aspic and decorative pieces of vegeta bles, fruits, mushrooms, and spices are added to make the dish more attractive and flavoury. Many Russian-cuisine restaurants offer jellied sturgeon, jellied calfs tongue and a jellied assortment of turkey, ham and ox tongue. Horseradish is a routine dressing for jellied dishes.Studens. Studen is the name of a Russian dish made of veal, beef or pork boiled to a soft and tender state. The resulting thick broth is mixed with finely chopped meat and cooled until it jellies. The dish is eaten with horseradish.Pancakes. Pancakes (bliny) is a popular hot dish in Russia. They are made of wheat, buckwheat or millet and served with black and red caviar, cream butter, lightly-salted fish and sour cream. Pancakes come not only as appetizers but also as desserts with strawberries, jams or honey.Traditional Russian Desserts. Many Russian desserts are prepared with fruits and berries, for example, baked apples with vanilla and vodka sauce or apples baked with honey. Also popular are forest berries with whipped cream; homemade curds with berries, fruits, honey and whipped cream; cranberry kissel with ice cream and raspberry liqueur.The old recipes include the Guiyevskaya kasha, a dish based on semolina. Boiling milk and cream are poured over semolina and the mixture is left to stand for 15 minutes. Then the semolina is sliced, milk skins are sandwiched in between the layers. The whole is then covered with jam or honey and sprinkled with nuts, candied fruits and spices, and pieces of fresh fruit are put on top. The more layers and ingredients, the more delicious is the dish. This dessert dish was made in honour of the victory over Napoleon in the war of 1812.
Специальности русскомКухня. По русской традиции, трапеза начинается с закусок, дляПример разнообразие соленому, ферментированные и маринованные огурцы, капуста игрибы, также пропитанные яблоки и брусника, которым должны следовать холодных блюд. Такжепопулярны замачивают клюкву и маринованные чеснок. Процедура чертой любого русского застолья является салат Оливье. Это со-стоит изкартофель, зеленый горошек и холодная телятина или курица и заправленные майонезом. Болеечем столетие назад француз по имени Оливье держал в ЭрмитажРесторан в Москве. Он был автором этого салата. Винегрет, другой салат в русском стиле, основан на кипяченой свеклыкубиками. К этому добавляются вареные морковь и картофель, соленые огурцы, мелко нарезанные лук и квашеная капуста. Салатзаправленные Майон — Naise или подсолнечного масла. Заливные блюда. Застывшийблюда очень популярны в России. Вареная рыба, мясо или птица покрыта заливное и декоративные изделия из овощей, фрукты, грибы и специи добавляются, чтобы сделать блюдо более привлекательным иflavoury. Многие русско- кухня рестораны предлагают заливной осетр, заливнойтелят язык и заливная ассортимент индейки, ветчины и вола языка. Хренявляется рутинной туалетный для заливных блюд.Studens. Студень это имя российского блюдо из телятины, говядины или свинины кипяченой кмягкие и нежные состояние. Полученную густую бульон смешивают с мелко нарезанныймясо и не охлаждается, пока она желе. Блюдо едят с хреном. Блины. Блины (блины) является популярным горячее блюдо в России. Они сделаны из пшеницы, гречневая или пшенная и подается с черной и красной икрой, сливочным маслом, слегка соленая рыба и сметана. Блины приходят не только как закуски, нотакже как десерты с клубникой, джемы или медом. Традиционные русские десерты. Многие российские десерты готовятся с фруктами и ягодами, дляНапример, печеные яблоки с ванилью и водкисоус или яблоки, запеченные с медом. Также популярными являются лесные ягоды с взбитыми сливками; домашние творог с ягодами, фрукты, мед и взбитыми сливками; клюквенный кисель с морожеными малиновый ликер. Старые рецепты включают Guiyevskaya кашу, блюда на основе манной крупы. Кипячение молока и сливок льют над манной крупы и смесь оставляют стоять в течение 15 минут. Тогда манная нарезанный, молоко шкуры зажатой между слоями. Целоезатем покрыты джемом или медом и посыпать орехами, цукатамии специи, и куски свежих фруктов являютсяположить сверху. Чем больше слоев и ингредиенты, вкуснее являетсяблюдо. Этот десерт блюдо было сделано в честь победы над Наполеоном ввойна 1812 года.